Як розрахувати, яка потрібна витяжка?

Формула для розрахунку необхідної потужності витяжки: загальна площа кухні (м²) × висоту приміщення (м) × 12 = ~ робоча потужність витяжки. При розрахунку бажано додатково врахувати резервну потужність (у випадку, якщо їжа пригорить).

Завдяки високій продуктивності витяжка Kuppersberg Bona 60 C Bronze подолає очищення повітря на великій кухні — до 20 кв. м. Повітропровід можна монтувати у вентиляційну систему або встановити вугільні фільтри та користуватися приладом у режимі рециркуляції.

Класична формула розрахунку потужності: P = S x H x 12, де P – потрібна продуктивність витяжки (м³/год), S – площа кухні, H – висота стель, 12 – оптимальний повітрообмін за годину.

Формула розрахунку продуктивності витяжки виглядає так: Q = S х h х 12; Q – це потрібна продуктивність, S – площа приміщення, h – його висота. 12 – це коефіцієнт оновлення повітря на кухні за одну годину (згідно з нормативами СНиПа).