Як правильно замочувати чорнослив та курагу

Перед вживанням чорнослив потрібно замочувати у прохолодній воді. Часу потрібно трохи більше — близько години. Це необхідно, щоб позбутися від гліцерину, яким його нерідко обробляють для продажу. Потім потрібно просто промити чистою водою.15 черв. 2022р.

Чи потрібно замочувати курагу та чорнослив?

Курагу промивати потрібно! У тому випадку, коли курагу обробляли діоксидом сірки (зовні вона яскрава, чиста) – необхідно більше часу та зусиль, щоб правильно промити. Замочуємо курагу на 30 хвилин у воді кімнатної температури та ретельно промиваємо під проточною водою. Готово! Тепер курагу можна сміливо їсти!Похожі

Як правильно заварювати чорнослив з курагою?

1Чорнослив, родзинки та курагу промити двічі-тричі в теплій воді і скласти на тарілку. 2У каструлю всипати цукор, залити його 3 склянками гарячої води, покласти чорнослив і варити 15 хвилин|мінути| при повільному кипінні. Після цього покласти курагу, родзинки та варити ще 5 хвилин.