Як правильно обробити щуку для філе

Для цього треба акуратно, не сильно заглиблюючись, розрізати черевце від хвоста до голови. А потім вийняти весь вміст, намагаючись не зашкодити жовчному мішечку – він, до речі, знаходиться ближче до голови. Потім, знову ж таки, промити тушку риби вже зсередини, добре видаляючи кров'яні згустки і плівки.

Як обробити щуку для запікання?

Як правильно обробити щуку після чищення:

  1. видаліть парні грудні та черевні плавці – їх вирізують куточком, далі заберіть спинний і анальний;
  2. розріжте черево і за допомогою ножа вискоблить нутрощі;
  3. відріжте голову та хвіст, після чого ретельно промийте тушку під проточною водою.

Як швидко почистити щуку від луски?

0:31Рекомендований кліп · 60 сек.Як швидко і без бруду почистити щуку. – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу