Як правильно їсти зелений волоський горіх

Як приймати зелені волоські горіхи з медом на порожній шлунок 3 рази на день, розводячи у склянці води протягом місяця. Потім зробити перерву на місяць і знову повторити. Або можна приймати 1 раз на день натще протягом тривалого часу.

Чи можна їсти зелені волоські горіхи?

У зелених волоських горіхах великий вміст вітамінів С та групи В, йоду, солей кобальту, каротину, заліза, цинку та кальцію. У ядрах є важливі олії та амінокислоти. Спиртова горіхова настойка буде корисною в деяких випадках для нормалізації травлення та артеріального тиску.

Чи можна їсти молоді волоські горіхи?

Молоді горіхи містять вітаміни С, B1, B2, PP, каротин та хінони, але склад зрілих волоських горіхів значно багатший. У них містяться вітаміни С, B1, B2, РР, каротин, дубильні речовини, хінони та жирна олія (лінолева, ліноленова, олеїнова, пальмітинова кислоти), клітковина, солі заліза та кобальту.