Як можна посмажити печериці на багатті

Як правильно смажити печериці на багатті?

Процес приготування

  1. Печериці ретельно вимийте і помістіть у миску.
  2. Додайте до грибів сметану, гірчицю, поперчіть їх та посоліть.
  3. Поставте гриби у холодильник на 15–20 хвилин.
  4. Ще раз перемішайте та помістіть печериці на решітку або надягніть на шампури.
  5. Страву готуйте на мангалі на вугіллі приблизно 15 хвилин.

Чи потрібно чистити печериці для смаження на мангалі?

Перед жаркою печериці не миють, інакше вони вберуть зайву воду. Їх чистять за допомогою щітки, протирають вологою ганчірочкою, видаляють пошкоджені та потемнілі ділянки. Оброблені таким чином гриби виходять з красивою золотистою скоринкою та хрусткими.