Кулеб'яка багата харчовою клітковиною, білками та залізом. Шкода кулеб'яки: Але, на жаль, вона характеризується також високим вмістом насичених жирів, холестерину та натрію.4 січ. 2016 р.
Як їсти кулеб'яку?
Подають кулеб'яку порізаною на скибці так, щоб у кожному шматку були присутні всі начинки одночасно. Якщо це самостійна страва, то її поливають або традиційно – топленим маслом або сметаною – або, що допускається, іншим соусом, що підходить.
Чим відрізняється пиріжок від кулеб'яки?
Головне відмінність кулеб'яки від звичайних пирогів – складна начинка з кількох видів фаршу, які поділяються всередині тонкими прісними млинцями: при вертикальному розрізі в кожній порції виявляються всі види начинки.