Чим корисно їсти цибулю ріпчасту сиру

Користь цибулі Овочі багатий фітонцидами та вітамінами групи В, вітаміном С, PP, Е, D, K, містить біотин, каротиноїди, лимонну та яблучну кислоти, ефірну олію, моно- та олігосахариди, флавоноїди. У цибулі 19 макро-і мікроелементів. Рослина має фітонцидну активність.

Які хвороби можна лікувати цибулею?

Чим ще корисна цибуля ріпчаста для організму: у комплексі з маслами зміцнює волосяну цибулину, усуває випадання волосся, надає блиску та шовковистості; лікує шкірні хвороби – вугровий висип, нейродерміти, акне; покращує рухову функцію суглобів; збільшує м'язовий тонус, фізичну активність.

Чи можна їсти цибулю щодня?

Регулярне вживання цибулі може підтримати здоров'я серця, оскільки цей овоч багатий на антиоксиданти.. У червоній цибулі також є антоціани. За даними дослідження, у тих, хто вживав продукти, багаті на антоціани, ймовірність серцевого нападу була на 32% нижче, ніж у тих, хто їх не їв.